Margaret Krijnen gaste Washington congres

Sana Vida is actief op vele terreinen in de gezondheidszorg in de Portugese Algarve.
Zo is Margaret Krijnen gevraagd om mee te denken in een nieuw businessmodel voor Cegonha Retreat. http://cegonharetreat.com/index.html De meest toonaangevende organisatie ter wereld als het gaat om de behandeling van Anorexia en Boulimia patiënten.

Eigenaresse en initiatiefneemster Peggy Claude-Pierre niet alleen de schrijfster van de internationale bestseller ‘De Geheime Taal Van Eetstoornissen’: Het waargebeurde verhaal van een moeder en haar twee dochters. ZE is ook bekend van haar vele optredens in de talkshows van Oprah Winfrey en Ellen Degeneres.

Margaret is ook ingeschakeld in de zogeheten repatriëring naar Portugal van de Amerikaanse actrice Rachel Farrokh. Een paar maanden geleden woog zij nog 28 kilo en alle mogelijke behandelingen, klinieken en Amerikaanse medische professionals hebben gefaald in hun pogingen om haar te helpen.

Nu is Rachel eindelijk op weg naar genezing en is ze met Margaret, en Peggy in Amerika op uitnodiging van een congres in Washington en om aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en het succes van haar behandeling. Het NBC fragment hieronder vertelt haar verhaal.

BEKIJK HET NBC NEWS ITEM