Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Ons DNA     De formule van Sana Vida is vervat in acht kernwaarden die niet geheel toevallig verwoord worden in de beginletters van onze naam:

 

 S          Samen  maken wij het verschil. De mensen achter Sana Vida vullen elkaar naadloos aan en door actieve samenwerking met onze partners ontstaat een onderscheidende oplossing in de zorg.

A         Aandach is het credo naar onze gasten. Patiënten kennen wij als zodanig ook helemaal niet. Ieder individu is uniek en verdient onze aandacht en werkelijke betrokkenheid.

N         Nieuwe  manier van denken in- en over de zorg. Win-win-win situaties omdat alle betrokken partijen er beter van worden en de negatieve  rekening werkelijk nergens wordt gepresenteerd.

A         Algarve   als onze startlocatie met zijn unieke energie, een geweldig klimaat, prachtige omgeving en faciliteiten met partners die perfect passen in de door ons ontwikkelde formule

 

V         Verzorgd   tot in de kleinste details worden al onze gasten, maar precies zo vergaand en intensief als ze zelf verkiezen. Vrijheid en zo normaal mogelijk genieten van de tijd bij Sana Vida, is ons devies.

I           Iedereen  zou van onze unieke zorgformule gebruikmoeten kunnen maken. Ook als verzekeringen en financiële situaties niet meewerken. Daarom hebben wij de Stichting Cura Maresol opgericht.

D         Divers  maar ‘gericht’ zijn onze doelgroepen. Naast zorg en geneeshotel met  zorgvakanties hebben wij speciale formules voor bijvoorbeeld  plastische en cosmetische chirurgie.

A         A tot Z  organisatie die werkelijk alles regelt,vooraf maar ook achteraf,  voor de gast die daar behoefte aan heeft. Geen zorgen, geen negatieve verassingen en duidelijke afspraken.