Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

In principe heten wij iedereen welkom die in staat is op medisch verantwoorde wijze in een passagiersstoel per vliegtuig te reizen. Eigenlijk de minimum eis die een luchtvaartmaatschappij ook stelt. Natuurlijk gaat het bij ons om genezingshotels met tal van faciliteiten en geen verpleeghuizen waar u in principe in bed verblijft.

Onze doelgroep is dan ook die patiënt (gast) die in een prettig klimaat en prachtige omgeving voorzien van alle gemakken optimaal van een operatie geneest of van een zorgvakantie geniet waarbij de zorg direct beschikbaar- maar niet voortdurend aanwezig is.

Onze locaties hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze ALTIJD verbonden zijn aan verscheidene (privé) klinieken en medische professionals die het complete spectrum aan zorg samen- en in nauw overleg met ons aanbieden. Al onze partners zijn perfect opgeleide artsen en, medische professionals die de allerbeste medische uitrusting en apparatuur tto hun beschikking hebben die onze gasten zich in voorkomende gevallen maar kunnen wensen.

Wij werken nauw samen met drie Nederlandse huisartsen, allen werkzaam in een deel van de Algarve. Zij zijn op hun beurt weer verbonden met de ziekenhuizen. Zo hebben wij de beschikking over alle mogelijk voorkomende specialisaties.

Met gebruikmaking van uw Sana Visie systeem is het altijd mogelijk een E-consult in te plannen met uw hulpverleners in Nederland en natuurlijk ook in Portugal.

Het volgende vinden wij ook belangrijk om te zeggen:

• Alle medische labels en specialiteiten worden uitgevoerd door en/of staan onder auspiciën van Nederlandse artsen.

• Wij maken niet en nooit gebruik van ‘uitgeweken artsen’ die in het land van herkomst ter discussies taan.

• De artsen en behandelingen zijn conform de Nederlandse kwaliteitsstandaard, niveau en voorschriften en beantwoorden derhalve aan de eisen die zorgverzekeraars stellen. Wij vragen om een ‘BIG’ registratie en/of de strenge Portugese ‘Ordem dos medicos’.

• Additionele artsen/medische professionals die geen Nederlands spreken, spreken altijd perfect Engels. Mocht dit in voorkomende gevallen een probleem opleveren voor u dan helpt uw ConVidante u daar graag bij. Al onze medische professionals hebben wanneer dat medisch wenselijk of noodzakelijk is, overleg met de eigen arts(en) van onze gasten.

• U wordt nooit onderworpen aan niet vooraf overeen gekomen medische handelingen en krijgt dus nooit te maken met onverwachte medische kosten. In voorkomende gevallen vindt altijd vooraf overleg plaats en uw conVidante neemt indien dat noodzakelijk is contact op met uw arts/zorgverzekeraar in Holland.