Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Iedere gast krijgt een uitgebreide intake door een eigen Sana Vida zorgprofessional: de ConVidant(e). Een niet toevallige combinatie van het woord ’Vida’ en het Engelse woord ‘confide’ wat zoveel betekent als ‘toevertrouwen’. De medische begeleiding staat onder supervisie van een Nederlandse arts en alle zorgprofessionals spreken prima Engels en/of Nederlands. Daarnaast is er de nabijheid van andere Nederlandse patiënten en de 24 uur per dag beschikbare Sana Vida begeleiding. De Sana Vida directie bestaat uit 2 Nederlanders waarvan 1 in Portugal en 1 in Nederland woont

Graag stellen wij ons even aan u voor:

Margaret Krijnen is zeer ervaren in trajecten rondom de zorg in Nederland. Naast commerciële functies zoals voor farmaceut Sanofi Aventis is zij co-creatrice van ‘de werkvloer centraal’ met een volledige andere benadering van het werken binnen zorginstellingen. Ook heeft Margaret een grote staat van dienst op het gebied van training en coaching.

De laatste jaren specialiseerde zij zich ook op dat vakgebied vooral ook in de zorgsector. Naast trainingstrajecten en teambuilding op alle niveaus, begeleidde zij ook complete teams in veranderingsprocessen en coachte zij veel managers. ‘Grenzeloos netwerken’ en ‘Corporate Effectuation’ zijn haar stokpaardjes. Margaret is een van de twee Sana Vida directieleden, verantwoordelijk voor alle activiteiten Vida in Portugal. Natuurlijk woont zij daar dan ook het grootste deel van de tijd.

Erik Vermij heeft een aantal expertises naast elkaar ontwikkeld. Jarenlang was hij werkzaam in een dubbelfunctie als producent/regisseur en als trainer/coach. Hij was communicatiespecialist binnen diverse holdings en organiseerde veel large scale events. Vanaf 1997 werkt hij als zelfstandig ondernemer binnen genoemde vakgebieden. Zo heeft hij ook een eigen audiovisuele studio, AV Services BV.

Het bouwen aan nieuwe organisaties met gebruikmaking van netwerken en skills die elkaar aanvullen en versterken, ziet hij als grote uitdaging. ‘Creativiteit in woord en beeld’ en ‘niet gezochte vondsten’ zijn daar onlosmakelijk aan verbonden. Erik is directeur van Sana Vida en verantwoordelijk voor de activiteiten in Nederland en de verbinding naar Portugal. Hij woont en werkt voornamelijk in Nederland.