Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

U bent in Portugal…

U geniet heerlijk van uw Sana Vida verblijf, het heerlijke klimaat, het luxe hotel, maar…

…. u zou toch eigenlijk heel graag even iemand in Nederland even zien of spreken
…. u zou een goed gesprek willen hebben met uw eigen dokter in Nederland
…. u zou graag een berichtje willen achterlaten
…. u zou graag de ConVidant(e) even willen zien en/of spreken…

EN…. u hebt geen zin in een ingewikkeld systeem, moeilijke computerverbindingen of programma’s, extra kosten achteraf voor het gebruik …..

Mogen we dan even voorstellen…. Ons ‘Sana Visie systeem’.

U krijgt dit systeem INCLUSIEF bij ieder Sana Vida zorgverblijf.. zonder bijkomende kosten, dus ook niet voor het gebruik er van en alle (beeld)gesprekken met Nederland.
1 druk met de vinger op een foto….en uw verbinding is er al…in beeld en geluid…. of voor het achterlaten van een tekstberichtje als uw contactpersoon even niet beschikbaar is..

Daarnaast is uw ConVIdant(e) via dit systeem iemand 24 uur per dag en 7 dagen per week stand-by in noodgevallen. Hij of zij schakelt direct de benodigde hulpverlening in.

Voorafgaand aan het Sana Vida verblijf worden de door u als gast gekozen relaties door ons uitgenodigd om deel uit te gaan uitmaken van de mensen waarmee de gast straks in Portugal zo simpel in contact kan komen.
Zo kan er van 2 kanten onderling contact zijn wanneer u als gast of wanneer uw relatie dat maar wil.

Ook nu weer is het heel eenvoudig voor uw relaties om dit contact vooraf aan te maken… Binnen 2 minuten is het voor elkaar en er is binnenkort ook een prima gebruiksaanwijzing in de vorm van een pdfje of een filmpje. Maar natuurlijk helpen wij iedereen daar graag mee als dat toch noodzakelijk is.