Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Stichting Cura MareSol

Onze stichting is bedoeld om mensen die financieel niet in staat zijn om voor een geneesverblijf of zorgvakantie naar Portugal te komen, financieel te ondersteunen.
In juli 2016 hebben wij de stichting opengezet voor Iris. Het gaat erg slecht met Iris getuige het zeer recente Linda artikel

Monika Ruepert en Irma Helle zijn een speciale fundraising voor haar begonnen : Laat Iris Leven Hier kunt u doneren om een behandeling van Iris in Portugal bij het wereldvermaarde ‘Materglobal Institute'(Oprah, Ellen) te financieren.
Sana Vida’s Margaret Krijnen zal in Portugal de logistieke begeleiding en invulling op zich nemen.

Onze missie

Cura MareSol wil zo veel en zo vaak mogelijk, mensen die van zorg afhankelijk zijn en zelf onvoldoende financiële middelen hebben, gehele of gedeeltelijke financiële ondersteuning bieden om te kunnen genieten van een onbezorgde zorgvakantie of zorgverblijf. Daarmee beoogt Cura MareSol de kwaliteit van het leven voor zorgafhankelijke medemensen aanzienlijk te vergroten.

Lees alles over hoe het idee voor de stichting is ontstaan. Welke visie er achter zit en heel belangrijk natuurlijk, hoe u ons kunt steunen.