Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Plastische en cosmetische ingrepen

 

Om heel veel uiteenlopende redenen kiezen mensen tegenwoordig enthousiast voor een ingreep die hun uiterlijk verbetert, die jonger maakt, meer zelfvertrouwen geeft maar ook vanwege medische redenen.

Onze partner A-klinieken is volledig verantwoordelijk voor de perfecte medische begeleiding, uitvoering en nabehandeling van de door u gekozen ingreep.
De intake/het voorgesprek vinden altijd in Nederland plaats in één van de A-klinieken. Geheel afhankelijk van het gekozen arrangement, de wensen van u als gast en de uit te voeren ingre(e)p(en),ontvangt u een op maat gemaakt voorstel waarin zowel het medische als het verzorgende/herstel deel volledig zijn uitgewerkt.

Wij verzorgen onze gasten volledig:,vliegreis, transfers, geneeshotel met alle faciliteiten & verzorging, 24/7 ConVidant(e), het SanaVisie systeem & een maatwerk excursieprogramma. Te allen tijde staan onze medische professionals klaar voor controle of aanvullende medische handelingen. Met het Sana Visie systeem is een E-consult met uw eigen Nederlandse chirurg, die dan wellicht na uw operatie al weer terug is in Nederland, geen enkel probleem meer.

‘Best of both worlds’ concept

De gedachte achter dit label is dat onze gasten het beste van twee werelden gaan genieten. Zo bieden wij de veiligheid en zekerheid van de Nederlandse gezondheidszorg en chirurgen, die het gehele operatieve gedeelte in Portugal voor hun rekening nemen, waar we over de meeste moderne operatiekamers en medische faciliteiten beschikken.

Daarnaast bieden we u een heerlijke’en luxe geneesvakantie zodat u uitgerust weer thuis komt. Het is tenslotte zoveel leuker dat uw omgeving zegt ‘wat zie jij er goed uit’ in plaats van het ongerust klinkende ‘wat is er in hemelsnaam met jou gebeurd ??’

In principe zijn alle ingrepen in Portugal mogelijk maar we hebben wat extra interessante arrangementen samengesteld.