Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Casa KineVida ligt op een prachtig rustig plekje in de Algarve en biedt u de keuze tussen een appartement of een studio, of allebei tegelijk als u bijvoorbeeld met twee echtparen tegelijk wilt komen.

Voor de gasten is er een zwembad voor gemeenschappelijk gebruik. Standaard bieden wij deze locaties aan op basis van logies met ontbijt. U kunt ook kiezen voor ontbijt + diner of volpension (incl lunch).
De eigenaars zijn vrienden en partners van Sana Vida en ook als verzorgende voor Sana Vida werkzaam. Wij bieden deze locatie dan ook aan met een Sana Vida verzorgende die vlakbij woont en door middel van de intercom direct bereikbaar is. De eventueel voor u noodzakelijke zorg bieden wij u dan ook op maat aan eventueel aangevuld met de zorg van een onze volledig bevoegde verpleegkundigen.

Onder de foto’s onderaan deze pagina, vindt u een uitgebreide beschrijving van het appartement en de studio

Het appartement heeft een zonnige woonkeuken en op het plafond weerspiegelt het water van het zwembad. Dit appartement is bijzonder geschikt voor 1 of 2 personen. Het heeft naast de woonkeuken aangrenzend een slaapkamer en een badkamer met toilet en inloop-douche. De open keuken is van alle gemakken voorzien o.a. met een combi-oven. De zithoek kijkt uit over de oceaan. De slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed. TV, internet en wifi zijn aanwezig. De oppervlakte is binnen 60 m2 en 100 m2 buiten. U heeft een eigen parkeerplaats.

De ruime studio bestaat uit een grote woon- werkruimte. Ze ligt verscholen in de berg die door de glazen wanden een inspirerend beeld geeft. Deze goed geïsoleerde ruimte, met houtkachel, is van alle gemakken voorzien waardoor ook een langer verblijf voor 1 tot 2 personen mogelijk is. TV, internet en wifi zijn aanwezig. De studio is praktisch ingericht met grote ingebouwde betegelde kasten en twee comfortabele bedden. De verwarmde badkamer met douche, toilet en bidet is mooi afgewerkt met Portugese tegels. Net als in de open keuken die van alle gemakken, o.a. een combi-oven, is voorzien. De buitenruimte is multifunctioneel: er kan worden gewerkt, gegeten, en van de zon worden genoten. De oppervlakte binnen 84 m2 en buiten 120 m2. U heeft een eigen parkeerplaats.