Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Een ‘zorghotel’ of ‘geneeshotel’ is een ideale oplossing voor mensen die volledig verzorgd en met alle medische faciliteiten onder handbereik, van een operatieve ingreep willen genezen.
Natuurlijk zijn deze zorghotels ook in Nederland ook aanwezig, in ruime mate zelfs. Het ideale van Sana Vida is echter dat ons zorghotel niet alleen vele malen gunstiger is geprijsd, wat handig is voor zorgverzekeraars maar vooral ook voor u omdat u het, zelfs in het meeste uitgebreide aanvullende zorgpakket, voor het grootste deel zelf zult moeten betalen.

Maar hoe heerlijk is het om niet bibberend tegen beregende ramen aan te hoeven kijken maar dit genezen te doen in de prachtige Portugese Algarve waar de energie en het klimaat geweldig zijn. Waar we Bij Sana Vida ook niet over patiënten spreken maar over gasten.

Want gastvrijheid betekent ook echt nog iets in onze heerlijke hotels. U bent geen patiënt onder de patiënten maar gast tussen de gasten. Volledig verzorgd en met alle medische faciliteiten direct onder handbereik.
Als u zin hebt geniet u van de wellness of de zwembaden…maar u kunt zich ook helemaal terugtrekken voor speciale Sana Vida gereserveerde gedeeltes van het hotel of in uw superluxe kamer of suite.
Vanzelfsprekend ook een ideale manier om enkele maanden te overwinteren. Meer informatie over overwinteren vindt u hier