Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Het Dom João II hotel is een van de comfortabelste en bekendste hotels van de Algarve, op een bevoorrecht plekje, uitkijkend over een van de beste en populairste stranden in de Algarve, het strand van Alvor dat zich vele kilometers uitstrekt.

 

 

 

Als u er eenmaal bent, geniet dan van het heerlijk zout water buitenzwembad of van wat relaxte uurtjes in het mooie wellness centrum met verwarmd binnen zwembad, sauna, Turks stoombad, massages en een fitness ruimte. U kunt in dit hotel nog veel meer actieve dingen ondernemen zoals duiken (scuba diving), golf en bowling.

 

In het restaurant van Dom João II, kunt u ‘a la carte’ eten, van de buffetten genieten en snacks of lichte maaltijden bestellen. In de bars vindt u een keur aan snacks en cocktails.

 

Het hotel telt 247 kamers en 10 modern ingerichte suites. Deze beschikken over een satelliet televisie, minibar, balkon en veel hebben een prachtig uitzicht over de oceaan.

 

Dit uitzonderlijke 4 sterren hotel ligt vlakbij de Alvor riviermonding, een unieke vogelgebied waar nagenoeg alle vogelsoorten uit de Algarve voorkomen, Op 10 loopminuten afstand vindt u het centrum van Alvor. Portimão ligt 7 kilometer verder en de luchthaven van Faro 74 kilometer.

U kunt ook kiezen voor een van de Dom João II villa’s , natuurlijk kunt in dit geval ook gebruik maken van alle faciliteiten van – en in het hotel.

 

We bieden zo’n 44 verschillende villa’s aan in een drietal classificaties, type 1,2 en 3. Het typenummer geeft direct het aantal kamers in de villa aan. De ligging is met uitzicht op het strand. Ze zijn modern ingericht en voorzien van een kitchenette, satelliet televisie, minibar en eigen balkon.