Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Het luxe 4 sterren Viking hotel ligt in het hart van de Portugese Algarve in Armação de Pera.

Het is gebouwd op een hoge klif en biedt een spectaculair uitzicht over de oceaan en het strand van ‘Senora de Rocha’ op 150 meter afstand.

Het ressort is prachtig aangelegd met bloeiende tropische tuinen, gezellige zitjes en terrasjes waar u kunt genieten van de zon en een zonnig drankje.
De kamers voor de gasten van Sana Vida zijn bijzonder luxe en ruim opgezet. Suites met meer dan ruimte genoeg voor zelfs twee personen , soms met meerdere kamers en een kitchenette. Altijd met een eigen panoramisch balkon en luxe badkamer. Airco, satelliet televisie en wifi zijn standaard inbegrepen.Vanzelfsprekend zijn alle kamers en faciliteiten met liften bereikbaar.

Ontbijt, lunch en diner worden door topkoks voor u bereid. Uitgebreide buffetten staan tot uw beschikking met zowel locale als internationale specialiteiten. Natuurlijk wordt er volledig rekening gehouden met uw eventuele dieetwensen.

Het hotel beschikt over een groot zoutwater buitenzwembad met tropische zitjes en ligstoelen. Een zoetwater binnenzwembad, een jacuzzi, een wellness center met allerhande saunafaciliteiten, sportruimte, Turks bad en allerlei optionele behandelingen en massages .

Tennis, snooker, voetbal, live muziek, entertainment, spelkamer zijn enkele van de overige faciliteiten van dit hotel.

Er is ook een leuk boetiekje in het gevestigd met originele Portugees cadeautjes en souvenirs voor thuis.
Daarnaast kunt u leuke en betaalbare golfarrangementen boeken op een van de vijf beroemde golfbanen van de Algarve.