Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Aan de boulevard van Praia de Rocha ligt ons prachtige klassiek gebouwde pensionhotel Vila Lido. Zowel de eigenaar als het personeel zijn echte vrienden geworden en onze gasten vinden er een warm en perfect verzorgd thuis in de Algarve.

De 10 ruime kamers zijn mooi ingericht en voorzien van alle gemakken. Alle kamers aan de voorzijde bieden een prachtig uitzicht op de Atlantische oceaan. Door de ruime indeling zijn de kamers uitermate geschikt om eventueel zorg te verlenen. Voor onze gasten die moeilijker ter been zijn, hebben wij kamers op de begane grond. Het hotel is niet aangepast voor rolstoelgebruik.

Julia, Francisco en hun collega’s zorgen iedere ochtend voor een heerlijk ontbijt met verse broodjes vers fruit en sinaasappelsap. Vanuit het hotel kunt u direct het strand op of kiezen voor een van de talrijke restaurantjes vlakbij. Maar ook een van de hotelterrassen en een boek uit de eigen bibliotheek is zeer de moeite waard. Een unieke plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van de Algarve.