Sana Vida … zorgt grenzeloos goed voor u

Grensoverschrijdende zorgverblijven en behandelingen
zonder concessies aan kwaliteit en veiligheid.  
    

onze plekken<-  Onze toplocaties zien?… klik hier!       Direct contact of een vraag?… klik hier!  -> contactplaatje klein

Vila Ourico. De locatie van deze villa is net buiten Loulé. Het heeft een spectaculair 180º uitzicht over en voorbij de vallei naar de oceaan.

Ourico is volledig rolstoel toegankelijk en helemaal aangepast voor mensen met een zware lichamelijke beperking. Op de locatie is aangepast transport voor rolstoelen aanwezig. De accommodatie is volledig verbouwd om 100% toegankelijkheid te creëren. Wifi is kosteloos aanwezig voor onze gasten. Twee van de drie slaapkamers met dubbel bed en badkamer zijn ook speciaal geschikt voor rolstoelen en mobiel beperkte gasten. Er is een druk verlagende matras aanwezig naast een speciale tillift voor het in- en uit bed gaan. Het grote verwarmde 10×4 zwembad beschikt ook een speciale zwembadlift.

De Engelse eigenaar heeft na en zwaar rugby-ongeluk waarbij hij vanaf de nek verlamd is geraakt, kosten noch moeite gespaard om een zo compleet mogelijke locatie in te richten op een uniek plekje in de Algarve. Zijn vrouw is verpleegster en Sana Vida heeft twee volledig bevoegde, BIG geregistreerde verpleegkundigen die uitgebreide zorg op maat verlenen aan onze gasten.

Deze locatie is bijzonder populair bij onze gasten. Wees er dus snel bij!